Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 12. juli 2004 kl 20.00 Taxi, taxi

Brann-supporter arresteres

Brann-supporteren Konta ( t.v.) blir arrestert for mordet. (NRK-foto: Ole Kaland)
Brann-supporteren Konta ( t.v.) blir arrestert for mordet. (NRK-foto: Ole Kaland)
Etterforsker Ann Holt spaner på fotballkampen mellom Brann og Rosenborg. Da hun ser at Brannsupporteren Konta både bruker lypsyl og har et brev fra kemneren i lommen, er saken biff – han må være morderen!

Ann Holt arresterer Konta på flekken, men har hun riktig mann? Damene på taxisentralen har laget liste over alle som har motiv for å drepe kemneren. På listen står både Rune Larsen, Davy Wathne og selvsagt hele styret i Brann.

Jeanette leter etter bevis på at trønderen som overnattet hos henne, virkelig er morderen. Men dessverre har hun dusjet vekk alle fingeravtrykkene…

Fru Trengereid og datteren ankommer hovedstaden, men det er ikke så lett å bo på hotell uten penger…

Om serien
I sommer blir det gjensyn med "Taxi, taxi", en krimserie på åtte episoder med Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge i alle rollene.

Men dette er selvsagt ingen vanlig krim. Humor er fremdeles det bærende elementet, og vi møter igjen mange av de kjente, og kjære figurene til trioen, som for eksempel taxisjåførene. Det dukker selvsagt også opp nye, hysteriske karakterer.

"Kvinner på randen" har hatt suksess både på scenen og på tv, og anmelderne har nesten sloss om å komme opp med de mest smigrende superlativene om bergenstrioen.


NRK Underholdning
Egenproduksjon
I rollene: Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge
Prosjektleder: Hasse Lindmo, 23 04 26 86/ 90 85 11 80
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78