Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. september 1999 kl 00.05 midnatt@nrk

midnatt@nrk (t)

NRK1 fredag 17. september kl 00.05
midnatt@nrk

Et ferdig zappet program

Når høstmørket legger seg som et mykt fløyelsteppe over fredagskvelden er det nok mange som foretrekker godstolen foran tv\'n fremfor sengen med kjølige lakener. Kort sagt, her er programmet for deg med lakenskrekk - og du kan trygt la fjernkontrollen være i fred. Programmet er ferdig zappet.
\"midnatt@nrk\" er et åpent magasinprogram, med musikk som hoveddel. Det er ingen programleder. Informasjon kommer som tekster på skjermen.
- Men programmet er mye mer enn musikk, sier prosjektleder Jon Ola Sand. Her vil det komme dokumentarer, konserter, filmklipp, nye og gamle intervjuer med mediepersoner av alle slag, låta eller filmen du husker - i det hele tatt moderne kulturfenomener, trender, moter og reisemål.
Filmpremierer og plateslipp vil selvfølgelig være en del av menyen. Redaksjonen satser ellers på det overraskende, uforutsigbare. Programmet er ikke fornuftsbasert, ifølge prosjektlederen.

Pizza og sushi
Det eneste som kreves av innslagene i programmet er at de må stå på egne bein.
Pizza eller sushi, Spice Girls eller Leif Ove Andsnes - trøkk og energi må til.
Lengden på klippene kan variere. En månelandingssekvens på tre minutter kan meget vel tenkes, og det er ikke umulig at et program helt og holdent kan bestå av én enkelt konsert.
Det er nesten tilfellet i det første programmet i kveld, hvor en stor del av sendetiden er viet den stjernespekkede utdelingen av årets MTV Awards.

NRK1 fredag kl 00.05

Egenprodusert magasinprogram
Ved Niels Bierge og Jon Ola Sand
Pressekontakt Inger Larsen, tlf 23 04 74 83: