Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 20. april 2010 kl 21.30 True Blood

Tidsinnstilt bombe


Sookie får en uventet redningsmann i Eric, Sam gjør en grusom oppdagelse, mens Jason må betale sin vampyrgjeld.

Sookies fangenskap tar en uventet vending når Eric brått melder sin ankomst. I Bon Temps sliter Sam med å holde hodet over vannet etter å ha gjort en forferdelig oppdagelse på Merlotte’s. Han vender seg til Andy for hjelp, men møter ingen forståelse. Jessica og Hoyt er sendt hjem av Bill og lærer at når det kommer til sex, er hver dag den første.

Maryann serverer Tara og Eggs et makabert måltid. Godric vil ha en fredelig slutt på konflikten med Solens Brorskap, men Steve Newlin vil ikke gi fra seg Sookie.

Om serien
Etter at japanske forskere har utviklet syntetisk blod kan vampyrer nå plukke med seg en firepakning med "True Blood" fra butikken i stedet for å drikke menneskeblod. Vampyrene har organisert seg og kan gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker. Etter solnedgang, vel og merke.

Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller True Blood historien om Sookie (Anna Paquin), en ung servitrise med telepatiske evner som forelsker seg i den 173 år gamle vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).

True Blood tar klassiske vampyrmyter til noe nytt og moderne, og lar forholdet mellom mennesker og vampyrer i sørstatenes USA illustrere velkjente fordommer. Det er mange som misliker at de døde får de samme rettighetene som de levende, særlig ikke etter vampyrenes blodige fortid. Og slett ikke alle vampyrer liker smaken av syntetisk blod...

"True Blood" er basert på bokserien "The Southern Vampire Mysteries" av Charlaine Harris.

Produsert av HBO
Originaltittel: True Blood, sesong II
Kveldens episode: "Timebomb"
Manus: Alexander Woo
Regi: John Dahl
Med: Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Sam Trammel (Sam Merlotte), Rutina Wesley (Tara Thornton) og Alexander Skarsgård (Eric Northman).
Pressekontakt: Mette Kamilla Skjong, tlf: 23 04 20 33
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900