Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 29. desember 1998 kl 23.10 Avkledd

Avkledd (t)


NRK2 tirsdag 29. desember kl 23.10
Avkledd (3:4)

Når selvsikkerheten slår sprekker

Det handler om å føle seg liten og redd bak et selvsikkert ytre i kveldens episode av den australske dramaserien \"Avkledd\".
Gabriel er 24 år, kaptein på rugbylaget og en beundret idrettshelt. Av kameratene blir han sett opp til, men følelsesmessig synes Gabriel at han befinner seg på et tenåringsnivå. Paradokset får Gabriel til å tenke over hva som egentlig fører til heltestatus.

Om serien
\"Avkledd\" er seks frittstående historier om menn, slik de fremstår når følelser er blottlagt og all forstillelse borte. Det er i hvert fall slik seks mannlige australske forfattere oppfatter sitt eget kjønn. På oppdrag fra tv-selskapet ABC har forfatterne skrevet hver sin frittstående episode om mannen, slik de mener han i virkeligheten er. NRK2 sendte hele serien høsten 1996, og viser nå fire av episodene i reprise.
\"Avkledd\" er produsert av den prisbelønte australske produsenten Jan Chapman, som også var produsent for den Oscar-vinnende filmen \"The Piano\".
NRK2 tirsdag kl 23.10
Sendt 2. oktober 1996

Bilde (elektronisk via NTB, Data- tv/Internett) 24 år gamle Gabriel (Simon Baker-Denny) er kaptein på rugbylaget og en beundret idrettshelt. Men selv føler han seg ikke spesielt selvsikker.

Drama - innkjøpt
Produsert av ABC, Australia
Originaltittel: Naked
Produsent: Jan Chapman
Regi: Michael Carson
Med: Simon Baker- Denny

Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf. 23 04 98 41