Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 24. august 2004 kl 22.35 Kalde føtter

Ugjenkallelig slutt

Adam (James Nesbitt) tar farvel med Rachel. (Foto: Granada Television)
Adam (James Nesbitt) tar farvel med Rachel. (Foto: Granada Television)
Det er på tide for Adam å ta et endelig farvel med Rachel. Utad er han tilsynelatende upåvirket av hennes bortgang, og det virker som vennene sørger mer enn ham. Dette er den aller, aller siste episoden av den populære serien.

Karen har store problemer med å takle at bestevenninnen er borte for godt. Det blir så ille at hun må søke profesjonell hjelp, og David gjør tafatte forsøk på å trøste henne.

Avsløringen
Karen antyder overfor Ramona at Lee muligens er utro mot henne, men Ramona blir rasende og vil ikke tro på henne. Men så oppdager hun ved en tilfeldighet hvem det er Lee har hatt sex med…

Adam ber vennene om å bli med ham til Portmeiron for å spre Rachels aske utover havet. Dette stedet hadde en helt spesiell betydning for dem begge.

Om serien
På tirsdager fremover sender NRK2 de siste seks episodene som er laget i reprise.

Den femte og siste runden av "Kalde føtter" er om mulig enda mer dramatisk enn de foregående, og kommer nok til å lokke frem tårene hos selv den mest hardbarka tv-seer. Selv om det er lenger mellom de humoristiske øyeblikkene, er det episoder som lokker på smilet og latteren gjennom de triste stundene for de seks vennene.

Britisk dramaserie
Originaltittel: Cold Feet (serie 5)
Produksjon: Granada Television
Manusforfatter: Mike Bullen
Produsent: Spencer Campbell
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Robert Bathurst, Hermione Norris, Kimberley Joseph og Jacey Salles.
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53