Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. november 1999 kl 23.15 Familien McCallister

Familien McCallister (t)


NRK1 fredag 12. november kl 23.15
Familien McCallister (4:9)

Et tvilsomt farskap

Bobby og Liam får vite at Amanda er gravid og at det er Niall som trolig er den vordende far. De to bestemmer seg for å banke opp Niall, en passende lærepenge for en likeglad fyr. De oppdager da til sin forbauselse at han er totalt uvitende om Amandas graviditet.
Niall er ikke snauere enn at han tilbyr Amanda ekteskap. Hun på sin side antyder at det slett ikke er sikkert at han er faren. Hun oppfordrer Liam til å beklage sin aggressivitet overfor Niall. Dermed skulle man tro at en familiær fred ville senke seg over nærmiljøet.
Men når en av Nialls ubehøvlede venner fornærmer Amanda, ender det hele med et veritabelt slagsmål, og hele gjengen havner i arresten.
På samme tid er Bobby og Diana opptatt med å lete etter en gutt som er meldt savnet fra en sosialbolig. De blir imidlertid fjernet fra saken fordi datteren til en høytstående politiker også er meldt savnet.

Om serien
I denne fredagsserien \"Familien McCallister\" møter vi fem voksne søsken i deres lokalmiljø, Hell\'s Kitchen i New York. De tre brødrene og to søstrene har helt forskjellige ambisjoner i livet, og det setter deres samhold stadig på prøve.
Familielivets mange fasetter og det innfløkte samspillet mellom de ulike familiemedlemmene er skarpt observert av Emmy Award- vinner John Wells i denne amerikanske dramaserien.
De fem søsknene som kommer fra en irsk, katolsk arbeiderklassefamilie møtes hver søndag rundt middagsbordet hjemme hos foreldrene. Familiens ubestridte overhode, den strenge og stolte Simon McCallister, og hans sympatiske kone Eileen krever fremdeles respekt fra sine voksne barn - og får det.

NRK1 fredag kl 23.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
De tre brødrene Bobby, Kevin og Liam

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Trinity
I hovedrollene: John Spencer, Jill Clayburgh, Kim raver, Sam Trammell, Justin Louis og Tate Donovan
Produsert av John Wells
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53