Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 13. oktober 2002 kl 23.05 Våre små hemmeligheter

I uventet farvann

Funderer: Skuespilleren Richie befinner seg plutselig i et trekantforhold med en mann og en kvinne. (Foto: Southern Star)
Funderer: Skuespilleren Richie befinner seg plutselig i et trekantforhold med en mann og en kvinne. (Foto: Southern Star)
Richie oppdager at når man kommer til et veiskille, er det ikke alltid lett å vite hvilken vei man bør ta – før det kanskje er for sent. Dette gjelder også for Jason som nok en gang er ute på ville veier med damene.

Etter at Richie havnet til køys med kompisen Simon, har livet hans tatt en ny og komplett uventet vending. Han vet ikke lenger hva han skal tro eller føle og trekker seg inn i seg selv. Kjæresten Miranda misforstår tilbakeholdenheten hans, og betror seg til Simon at hun tror Richie har et forhold til Ingrid.

Uforbederlig jentefut
Jason klarer ikke å holde fingrene av fatet når det gjelder den sexy advokaten Soraya som han møter i rettssalen. Hun tenner umiddelbart, mens Jason prøver å gjøre det klart at det kun er en engangsforeteelse. Men det godtar hun ikke og sverger på å gjøre livet surt både for Jason og hans unge klient når de møtes til dyst i rettssalen.

Venner igjen?
I mellomtiden spør og graver Gabrielle om hva som egentlig skjedde mellom Alex og Jason. Alex vegrer seg for å gi henne detaljer, men forstår at venninnen trenger å vite det skal de kunne reparere vennskapet sitt.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Sidsel Linden(tlf. 23 04 98 41)