Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 19. oktober 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Problemer og løsninger

Alex (Claudia Karvan) kommer hjem igjen. Kan det bli noe mellom henne og Evan (Samuel Johnsen)? (Foto: Southern Star)
Alex (Claudia Karvan) kommer hjem igjen. Kan det bli noe mellom henne og Evan (Samuel Johnsen)? (Foto: Southern Star)
Evan sliter med å skrive bok nummer to. Han sitter fortsatt fast i det gamle mønsteret. I mellomtiden får Richie sjokk når Simon kaster ham ut av leiligheten. Men etter at de får snakket ut om tingene over et par glass, kommer de fram til en overraskende konklusjon.

Etter måneder med strev gjør Kellys akademiske karriere et hopp når hun får 19 poeng av 20 på en essay på universitetet. Plutselig får hun tanker om noe hun aldri trodde var mulig. Er "doktor Kelly" en mulighet?

Gabrielle befinner seg i farlig farvann når hun bestemmer seg for å satse på å bli valgt inn i kommunestyret. Det virker som om jobben er hennes hvis hun vil ha den, men Gabrielle føler at det har vært for lett og gått for fort.

Tidy møter igjen sin første kjærlighet, kvinnen han ga opp prestegjerningen for, og som for en uke siden var hans svigerinne. Revet mellom fortid og nåtid må Tidy ta en stor beslutning om fremtiden.

Og som om ikke alt dette var nok – Alex kommer hjem igjen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har tidligere delt leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og prøver å gjøre karriere i tv-bransjen. Gabrielle sliter med et turbulent kjærlighetsliv, mens Kelly studerer og vil redde verden.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Saturn Return"
Produksjon: Southern Star
Med: Samuel Johnson (Evan); Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Sibylla Budd (Gabrielle), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), David Tredinnick (Simon)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
LENKER
  • Les mer