Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 5. desember 1999 kl 22.40 Filmredaksjonen NRK

Filmredaksjonen NRK

NRK2 søndag 2. desember kl 22.40
Filmredaksjonen NRK

Filmnytt fra London og Stockholm

Filmredaksjonen har flere godbiter å by på denne uken. Vi har vært både i London og Stockholm for å bringe deg interessante intervjuer med aktuelle regissører og skuespillere. På premierefronten kan vi glede oss til blant annet Bond-premiere, en ny \"Spike Lee-joint\" og Atom Egoyans siste film \"Felicias reise\".

Pål Bang-Hansen vært en tur i London, bl.a. for å treffe noen av hovedpersonene bak den nye Bond-filmen, \"The World Is Not Enough\". Filmredaksjonen bringer deg intervjuer med regissør Michael Apted, Desmond \"Q\" Llewelyn og Samantha Bond, 007\'s trofaste sekretær, Moneypenny. Få med deg litt glamour i høstmørket - og hør hva Filmredaksjonen synes om den siste Bond.

Utro med nissen
Svenskene er ustoppelige denne høsten - snart kommer nok en komedie fra den kanten. Regissøren Kjell Sundvall har laget filmen \"Tomten er far til alla barnen\" som på norsk har fått tittelen \"Utro med Nissen\". Brita Møystad Engseth har vært i Stockholm og besøkt Sundvall mens han satt ved klippebordet med sin nye film.

Toy Story 2
I løpet av \"Thanksgiving\"-helgen, spilte dette fenomenet av en tegnefilmen inn $ 80 millioner. Nok en publikumsvinner på amerikanske kinoer. Brita Møystad Engseth ser nærmere på denne suksesshistorien.

Konkurranse
Denne gangen er det Dennis Storhøi som skal fortelle om sin favorittfilm. Gjetter du filmen, kan du sende inn svaret til Filmredaksjonen NRK, 0340 Oslo - eller e-post: Filmredaksjonen@nrk.no

Premierer denne uken
The World Is Not Enough, regi: Michael Apted
Summer of Sam, regi: Spike Lee
Felicias reise, regi: Atom Egoyan
Månekalven, regi: Claude Mouriéras
Marrakesh Ekspress, regi: Gilles MacKinnon

NRK2 søndag kl 22.40


Prosjektleder: Haagen Guttu
Programleder: Else Karine Archer

Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41