Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 19. oktober 2005 kl 20.55 Coupling

På ’an igjen!


"Coupling" med (f.v.) Steve, Susan, Patrick, Sally, Oliver og Jane. (Foto: BBC)
Det er klart for en ny sesong med den engelske serien "Coupling". Seks nye episoder med seks søkende sjeler – alle 30 pluss – venter i mørke høstkvelder.

Jeff har forlatt oss siden sist, og det er kommet til en ny fyr i kretsen rundt Steve, Susan, Patrick, Sally og Jane. Nemlig Oliver, en fyr som helt klart har et godt øye til Jane.

Steve og Susan venter barn. Patrick og Sally har etter mye rot, forviklinger og perioder med telepatisk kontakt omsider funnet ut at de er ment for hverandre.

Klossen og marerittet
Oliver er på vei til å erobre Jane, til tross for at han er en kloss når det gjelder dating. Selv har han nylig lagt et langvarig forhold bak seg.

Det gjør ikke saken bedre at Jane er ganske ensporet og selvopptatt, antagelig en manns
verste mareritt når det gjelder dating.

Mer om serien
Her er det bare å kaste seg på kjærlighetskarusellen. Den britiske serien "Coupling" sies å være noe av det vittigste som er laget av kjærlighetskomedie i serie-format.

Det handler om et knippe venner i alderen 30 pluss, og alle er het på grøten. Noen er singel, andre par, og når de slepper seg løs, er det med ganske forbløffende resultater. Av- og påkoblinger skjer i mer enn jevnt tempo. Se opp for alt fra dobbeltkjør til partnerbytte, fra avbrutte lunsjavtaler mellom søkende par til one-night stands.

Britisk underholdningsserie i seks deler (2009)
Originaltittel: Coupling (sesong 4)
Kveldens episode: 9½ Minutes
Produsert av: Hartswood Films Ltd. for BBC
Med: Sarah Alexander (Susan), Jack Davenport (Steve), Gina Bellman (Jane), Kate Isitt (Sally), Ben Miles (Patrick) og Richard Mylan (Oliver)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57