Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 20. januar 2013 kl 21.40 Herskap og tjenere

Kjærlighetens pris


Intrigene fortsetter i herskapshuset Eaton Place når Lady Agnes får et godt øye til den styrtrike amerikaneren, Caspar Landry.

Samtidig legger Agnes fremtidsplaner med ektemannen Sir Hallam.

Handling med konsekvenser
Holland-paret inviterer til middagsselskap med Kennedy-familien. En tragisk hendelse inntreffer og setter alle planene og et familiemedlem i stor fare.

I underetasjen tar husholdersken Mrs.Thackeray en avgjørelse som får fatale følger for husholdningen.

Blanche og Mr. Amanjit barker fortsatt sammen om uenigheter inntil en hjerteskjærende sak tvinger dem til å tenke seg om.

Om serien
Den britiske suksesserien fra 1971 er tilbake med helt nye episoder. I 2010 ble det spilt inn nye episoder som forteller historien videre.

Året er 1936, og det er seks år siden hushjelpen Rose forlot 165 Eaton Place. Nå bringer skjebnen henne tilbake til herskapsvillaen.

De nye eierne er Sir Hallam, hans kone Lady Agnes og hans mor Lady Holland, som nylig har blitt enke. Det blir tydelig for Rose at mye er forandret, men fremdeles lurer en labyrint av hemmeligheter og skandaler i krokene, både blant herskap og tjenere.

Britisk dramaserie fra 2011.
Produsert av BBC.
Originaltittel: Upstairs Downstairs.
Med: Eileen Atkins, Keeley Hawes, Ed Stoppard, Claire Foy, Jean Marsh, Anne Reid, Art Malik, Neil Jackson, Adrian Scarborough, Helen Bradbury og Ellie Kendrick.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75 / mobil: 41 41 46 53.
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf: 815 65 900.