Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. februar 1999 kl 16.25 VG-lista Topp 20

VG-lista Topp 20 (t)

NRK1 torsdag 11. februar kl 16.25
Ung@

Unge slår ring om kirkeasylant

Da norske myndigheter bestemte seg for å kaste 20 år gamle Kalai fra Sri Lanka ut av Norge, fikk de samtidig de 700 medelevene hans fra Sola videregående skole på nakken. Ung@ har snakket med blant andre Anja Tollefsen som er leder av elevrådet.

Kalai frykter for sitt liv hvis han sendes tilbake til Sri Lanka og har søkt tilflukt i Sørnes kirke på Sola utenfor Stavanger. Imens kjemper vennene hans for å få omgjort utvisningsvedtaket.

Drømmejobb
Mange unge drømmer om en mediejobb. Det er i dag like vanskelig å komme inn på medielinjer som på medisinstudiet. Men hva innebærer egentlig en jobb i mediene?

Snowboard
Ung@s snowboard-serie fortsetter. Denne gangen møter vi Frode Sandbech som debuterer som profesjonell kjører denne sesongen. 18-åringen fra Rykkinn i Bærum er en teknisk og stilfull kjører og best på \"Kickers\" og \"quarter pipe\". I følge vittige tunger i miljøet har Frode alltid med seg baufil når han er ute og reiser, og det er gelendre han er ute etter. Han bruker nemlig snowboardet sitt der andre bruker skateboardet. Men han trives best på snø i Kolsåsbakken hvor han begynte å traktere brettet, og i Hemsedal.

Studiogjest denne gangen er 18 år gamle Ali Azarnia fra Trondheim. Han er såkalt robot-danser, en noe mekanisk form for dans, men ikke mindre krevende av den grunn.

NRK1 torsdag kl 16.25

Bilde (elektronisk via Scanpix, Data-tv/Internett)
Programledere er Akhtar Issak og Marit Olafsen. (Foto: Gorm Kallestad, NTB)

Ungdomsprogram fra NRK Sør-Trøndelag
Programledere: Akhtar Issak og Marit Olafsen
Prosjektleder: Jan Ottar Bjørkelund

Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41