Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. juli 1999 kl 19.30 Mellom bakkar og berg med Skoglund

Mellom bakkar og berg med Skoglund (ttv)

NRK1 mandag 26. juli kl 19.30
Mellom bakkar og berg med Skoglund (1:6)

Sommerportretter med Skoglund

I sommer skal NRK 1 sende en ny serie sommerportretter med Tore Skoglund som guide og programleder. I fjor tok Skoglund seerne med til Lofoten. Med årets serie har Skoglund utvidet det geografiske området litt, og tar seerne med fra Kautokeino i nord til Tenerife, London og Røros i sør.
Totalt blir det seks programmer der Tore Skoglund møter interessante personer som har levd et liv og har en historie å fortelle, og serien starter i Kautokeino der vi får møte Edel Hætta Eriksen.

En sprek ungjente på 77 år
- Ei sprek ungjente på 77 år, sier Tore Skoglund om Edel Hætta Eriksen fra Kautokeino, den første av seks som han presenterer for seerne i årets portrettserie. Hun har alltid vært aktiv, og har fortsatt med det lenge etter at hun ble pensjonist. Hun drar Skoglund med seg både på datakurs og på snøscootertur.
Edel Hætta Eriksen har blant annet vært direktør ved Samisk utdanningsråd, hun har markert seg som sterk motstander av Børre Knutsen og Strandebarm prosti, og hun er eneste medlem fra Finnmark i Verdikommisjonen.

NRK1 mandag kl 19.30

Egenprodusert portrettserie fra NRK Troms
Programleder: Tore Skoglund
Produsent: Stein Åge Isaksen
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53