Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 15. juni 2008 kl 19.30 Livet på kjøpesenteret

Kos og kaos i førjulstria

Senterleder Per Kristian ønsker å gjøre julegate-åpningen til en opplevelse av de sjeldne. (Foto: Storyteller film og TV-produksjon)
Senterleder Per Kristian ønsker å gjøre julegate-åpningen til en opplevelse av de sjeldne. (Foto: Storyteller film og TV-produksjon)
De tusen julelysene skal tennes samtidig på Strømmen Storsenter, men noe går galt. Julegaten blir likevel åpnet. Og nå er det førjulsstress og julesalg som preger de ansatte på storsenteret.

Det er stor stas at ordføreren skal komme for å åpne julegata på kjøpesenteret, og senterleder Per Kristian vil at alt skal fungere perfekt. Han gir driftsleder Ole i oppgave å sørge for at alle julelysene tenner på likt. Men selv om Ole tester og dobbelsjekker alt, går ikke julegateåpningen som det skal.

På den nye kafeen Mersmak har de sin første hele åpningsdag, og Anita håper at kundene ikke vil merke at hun og de nyansatte har hatt altfor liten tid til å forberede seg. Men det kommer mange kunder på en gang, og dermed blir det problemer.

Atief har utsatt å lage en skriftlig rapport til distriktssjefen, og må skrive mens han er på jobb for å klare tidsfristen. Bayram får en gledelig melding fra banken da han kommer tilbake fra innkjøpsturen i Thailand, og Nina i hobbybutikken prøver å få ferdig butikkfasaden før julesalget begynner for alvor.

Om serien
Rune Obrestad og Erland Øverby laget tv-suksessene "Campingliv" og "Sydenliv". Nå er de tilbake med en ny serie, denne gang fra Strømmen Storsenter. Storsenteret, som er Romerikes best besøkte turistattraksjon, har ca. 1 100 heltids- og deltidsansatte.

Vi blir nærmere kjent med ti av de ansatte. Vi følger dem tett i deres daglige gjøremål, og vil se at hverdagen byr på både utfordringer og gleder.

Disse følger vi:
Per Kristian Trøen, senterleder
Lise Sølvberg, daglig leder på Dressmann
Atief Nabil Uddin, sjefsassistent på Burger King
Steinar Vadla Risa, butikkdetektiv
Nina I. Larsen, daglig leder i Livs butikk
Bayram Tuncar, innehaver Rockopop
Kristian Ruud, Securitasvakt
Ole Herredsvela, driftsleder
Tormod og Anita Johansen, innehavere av kafeen Mersmak

Programmet er sendt tidligere.

Innkjøpt dokumentarserie (2006)
Produsert av: Storyteller film og TV-produksjon
Prosjektleder: Per Selstrøm
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no