Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 24. mai 2000 kl 20.00 Krakk

Krakk (ttv)


NRK1 onsdag 24. mai kl 20.00
Krakk (4:7)

Mannen bak boka \"Uro\"

Finn Skårderud er gjest hos programleder Elin Østraat i kveldens \"Krakk\". Psykiateren, som også er forfatter, står bak bestselgeren \"Uro\". Programleder Elin Østraat tar på alle måter sikte på å lage en følelsesladet sending på NRK1 i kveld.

Finn Skårderud har solgt over 70 000 eksemplarer av boken \"Uro- en reise i det moderne selvet\". - Dette kan tyde på at vi har et enormt behov for å forstå oss selv og vår egen samtid bedre enn vi gjør, sier programlederen. - Skårderud er en mann som i \"Uro\" truer med å \"tenke seg i hjel en vakker dag\", så jeg iler til med et intervju før det eventuelt skjer, spøker Østraat. Finn Skårderud er også aktuell i helse- og livsstilprogrammet \"Puls\" på NRK1.

\"Krakk\" har også vært på besøk i London for å oppsøke et museum for følelser. Utstillingen \"Museums of emotions\" kan besøkes i London ut juli måned. Der kan du gå inn i en masse forskjellige rom for å oppleve alle de følelsene mange av oss til daglig prøver å fortrenge. Og Østraat har tatt sjansen på å sende sin mest følsomme reporter - Gunnar Hammer - på besøk til London.

\"Førsteinntrykk\" er en annen følelse som skal diskuteres i kveldens Krakk. Vigdis Forsberg og Merete Fonstad-Smith har nemlig startet firmaet \"Inhouse\" som helt konkret jobber med det førsteinntrykket bedrifter gir av seg selv. De analyserer alt fra resepsjoner, sentralborddamer og ventelyd på telefonen (!) for å finne ut hva bedriften kan gjøre bedre. Firmaet har eksistert i ett år, og har allerede selv gjort et godt førsteinntrykk på næringslivet.

NRK1 onsdag kl 20.00

Bilde
Elin Østraat setter seg på krakken for å snakke om følelser i kveld. (Foto: Mona Møllebakken)

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms
Programleder: Elin Østraat
Regi: Tore Flåm.
Prosjektleder: Christin Thobroe, 77 66 17 22
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956