Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 11. juli 2006 kl 23.15 Evig ung

Avgjørende dager

Epokegjørende dager for Jon (William Ash), Carl (Chris Coghill) og Andy (Kieran O’Brian).
 (Foto: BBC)
Epokegjørende dager for Jon (William Ash), Carl (Chris Coghill) og Andy (Kieran O’Brian). (Foto: BBC)
Det er epokegjørende dager i den britiske dramaserien "Evig ung". Andy går i sin mors begravelse og sammen med Emma forbereder han bryllup. Carl akter å emigrere til Australia. Og Jon er igjen skilt fra Tina.

Andy kjenner lite til Carl og Emmas møte bak hans rygg. Carl prøver å trekke seg ut av den pinlige situasjonen ved å emigrere til Australia.

Svart sorg
Da Jons foreldre skilte seg, fant Carl ham liggende halvdød på sofaen ved siden av en tom pilleboks og en halvtømt flaske brennevin. Etter at Tina har kastet Jon ut, kommer depresjonen sigende over ham på nytt. Carl er fra seg av engstelse, drar over til Tina og konfronterer henne med det som hendte sist Jon var deprimert.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer 
  • Les mer