Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 25. november 2002 kl 22.25 Linda Green

Linda på barnerov

Linda (Liza Tarbuck) er stadig på jakt etter en mann. Nå kaster hun sine øyne på en 18-åring. (Foto: BBC)
Linda (Liza Tarbuck) er stadig på jakt etter en mann. Nå kaster hun sine øyne på en 18-åring. (Foto: BBC)
Etter nok et katastrofalt opplegg med en fyr på sin egen alder, tar Linda en avgjørelse: Hun vil ha en mann som er yngre enn hun selv.

Linda er oppgitt over at 30-åringer ikke kan det mest elementære når det gjelder sex. Og ettersom det ikke nytter å lære gamle hunder å sitte, er det på tide å kaste sine øyne på ”guttevalper”. Så møter hun Ricky.

Ricky er den nye læregutten på verkstedet, og Linda synes han er søt. Ricky er bare 18 år, veldig lærenem og perfekt for Linda som tror hun kan forme ham slik hun vil. Det er imidlertid én ting hun ikke har regnet med: Ricky er jomfru.

Om serien
Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene og er på jakt etter Den Rette. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Hilde LJøen, 23 04 72 36
Hjemmeside:
LENKER
  • Hjemmeside