Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 27. januar 2005 kl 21.05 Filmplaneten

Møte med stjernelag

Filmplanetens programleder Mikal Olsen Lerøen har trukket i smokingen og truffet stjerneregissør Martin Scorsese. (Foto: Haagen Guttu, NRK)
Filmplanetens programleder Mikal Olsen Lerøen har trukket i smokingen og truffet stjerneregissør Martin Scorsese. (Foto: Haagen Guttu, NRK)
Martin Scorsese er en av de virkelig store regissørene. Nå er han aktuell med The Aviator. Mikal Olsen Lerøen har møtt Scorcese og flere av filmens stjerner.

The Aviator handler om filmmagnaten Howard Hughes. Hovedrollen spilles av Leonardo DiCaprio, mens man ellers finner navn som Kate Beckinsale, Cate Blanchett, Jude Law, Alan Alda, Gwen Stefani og Alec Baldwin på den imponerende rollelisten. Filmplanetens Mikal Olsen Lerøen har snakket med Scorsese, DiCaprio og Beckinsale.

I tillegg blir det et tilbakeblikk på regissør Scorseses karriere, og seerne møter Robert de Niro, Joe Pesci og Jane Russel. Det ligger an til en stjerneklar aften i Filmplaneten.

Om serien
Filmplaneten er programmet for alle som er interessert i film og filmstjerner. Programleder Mikal Olsen Lerøen er uhelbredelig filmentusiast som tar seerne med på de viktigste filmfestivalene, orienterer om hva som skjer, presenterer nyheter, intervjuer store og små stjerner og gir eksklusive sniktitter på kommende filmer.

Denne våren kan han by på to programmer om filmdivanen Elizabeth Taylor, fokus på kontroversielle filmer, humorfilmer og science fiction, et portrett av Clint Eastwood og programmer om hvordan man redigerer filmer.

Egenprodusert filmprogram fra NRK Kultur (2005)
Programleder: Mikal Olsen Lerøen
Prosjektleder: Folke Gravklev
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup, tlf 23 04 98 41/92 01 55 79,