Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. september 2004 kl 19.55 Tinas mat

Tre retter av én roastbiff

Tina Nordström lager tre forskjellige retter av én roastbiff (Foto: SVT)
Tina Nordström lager tre forskjellige retter av én roastbiff (Foto: SVT)
Tina Nordström lager tre forskjellige retter av én roastbiff (Foto: SVT)"Det går jo ikke", sier du kanskje. Men Tina Nordström gjør enkelt og greit tre forskjellige retter av en roastbiff på én kilo. Det er vanskelig å slå Tina når det gjelder effektivitet på kjøkkenet.

Den første retten er roastbiff med hvitvinsbraserte persillerøtter. Den neste er en carpaccio, en rett med roastbiff og pepperrotkrem, og den tredje er en høstlig ragu med eple og rosmarin.

Tomas Tengby har luktet seg fram til et av Sveriges mindre kaffebrennerier, der man på et helt år produserer det de store, svenske kaffebrenneriene produserer på fire dager. At det går an å lage god kaffe i liten skala får du se i "Tinas mat".

Om serien
Sveriges kokkeyndling Tina Nordström fortsetter denne høsten og vinteren på norske tv-skjermer. Siden serien startet på Sveriges Television i februar 2001, har Tina presentert hundrevis av matretter for 1,5 millioner seere i hjemlandet. Hun er kåret til årets tv-personlighet i Sverige, og for tiden lanseres hun tungt også i USA og Kina. Tina er i gang med å lage 13 programmer for amerikansk fjernsyn, men til neste år er hun tilbake med en ny serie for SVT.

Tomas Tengby er som i tidligere programmer Tinas faste medprogramleder i serien.

Svensk matserie (2003)
Med Tina Nordström og Tomas Tengby
Originaltittel: Mat
Produksjon: SVT
Pressekontakt: Inger Larsen , 23 04 74 83 / 98 87 50 78LENKER
  • Hjemmeside 
  • Oppskrifter