Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. februar 2007 kl 00.40 De ti tenorene fra Down Under

Unik konsertopplevelse

Ti australske tenorer samlet på et brett skal underholde oss med sin konsert
Ti australske tenorer samlet på et brett skal underholde oss med sin konsert "Here’s To The Heroes" nyttårsaften (Foto: Warner Music)
Den australske gruppen The Ten Tenors består av ti mannlige sangere som i kveld byr på en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. Konserten har fått navnet "Here’s to the Heroes" og inneholder flere kjente film-låter.

The Ten Tenors er store stjerner i hjemlandet Australia – og med god grunn. For med den legendariske filmkomponisten John Barry som støttespiller og produsent har karrieren til de australske tenorene skutt i været.

I kveld opptrer The Ten Tenors sammen med et stort orkester med verdens fremste musikere. Begivenheten fant sted i august i det vakre Schauspielhaus i Hamburg, Tyskland.

"You Only Live Twice" og "We Have All the Time In the World" fra Bond-filmen "On Her Majesty’s Secret Service" er blant Barry-sangene gruppen har gitt et nytt uttrykk. Felles for alle er måten de er blir fremført på; elegant, enkelt, rent og melodisk.

The Ten Tenors blir beskrevet som en unik gruppe, med nydelige, individuelle stemmer i tillegg til et sterkt kollektiv uttrykk.

Innkjøpt musikkprogram (2006)
Distributør: Warner Music
Prosjektleder: Niels Bierge
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)