Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. februar 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 12. februar kl 21.35
Med hjartet på rette staden (5:15)

Et barn blir kidnappet

I kveldens episode skal det dreie seg om en vanskelig adopsjonssak og kidnapping av et barn. Vi blir vitne til at Nick forstyrrer Sandies innbrudd i Ashfordlys kontorer. Hun kommer unna med viktig informasjon, mens Bellamy oppdager blodspor på et knust vindu.

Nick blir også kontaktet av Miss Paxton. Hun har registrert at viktige opplysninger om en adopsjon er blitt stjålet, men at det er vanskelig å si hvilket barn det handler om.

I Whitby spaner ekteparet Vinnie og Sandie på fru Sanderson og hennes sønn. Sandie antyder at denne gutten kan være deres egen biologiske sønn. Det ender med at Sandie kidnapper guttungen.

I forbindelse med denne bortføringen drar Nick til Sandies foreldre for å spørre dem ut om den nære fortiden. De forteller blant annet at de tok avstand fra datteren da hun som 16-åring ble gravid. Saken blir ikke mindre komplisert ved at Sandie åpenbart må ha røvet til seg feil gutt!

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire, er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.

\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England, og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.

Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.35

Billedtekst:
PC Bellamy (Mark Jordan) og Nick Rowan (Nick Berry).

Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.

Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf 23 04 78 46