Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 1. desember 2000 kl 19.30 Filmredaksjonen NRK

Filmredaksjonen NRK

NRK2 fredag 1. desember kl 19.30
Filmredaksjonen NRK

Variert filmmeny

Filmredaksjonen er på plass også denne uken med anmeldelser og reportasjer: Noe norsk, noe utenlandsk, en dose gutteband- dokumentar og litt julefilm.

\"Kjarlek mellan krigen\" - en ny filmatisering av Sigurd Hoels roman \"Syndere i sommersol\" er underveis i svenske Daniel Alfredssons regi. Norske Marie Bonnevie har en av hovedrollene. Filmredaksjonen har intervjuet Alfredsson om arbeidet med Hoels materiale, og viser klipp fra filmens arbeidskopi.

Girl power-action er over oss! Filmredaksjonen har snakket med englene Drew Barrymore og Lucy Liu og viser deg enda flere snacksy klipp fra den underholdende filmen.

Norsk film er på plakaten også denne uken. Denne gangen er det rockdokumentaren \"Get Ready to Be Boyzvoiced\" om guttebandet Boyzvoice, som står for tur.

Mange vil huske \"Lock, Stock and Two Smoking Barrels\". Nå er regissør Guy Ritchie her med en ny gangsterfilm, \"Snatch\", med blant andre Brad Pitt på rollelisten.

Julen nærmer seg, og Filmredaksjonen byr på en amerikansk julefilm, \"Grinchen\", med Jim Carrey i hovedrollen. Filmen spilte inn utrolige 704 millioner kroner allerede de fem første dagene på kinoene i USA.

NRK2 fredag kl 19.30

Ukentlig filmmagasin fra NRK Kulturavdelingen
Sendes i reprise på NRK1 fredag kl 24.25 og på NRK2 søndag kl 23.35
Redaksjonsleder: Haagen Guttu
Programledere: Pål Bang-Hansen og Brita Møystad Engseth
Filmredaksjonen på Internett: http://www.nrk.no/film/
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)