Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. april 2007 kl 19.55 Hvilket liv!

Kunsten å være Susan

Ben er bortreist i forbindelse med jobben, og Susans mor, Grace, bestemmer seg for å holde datteren med selskap – og samtidig gjøre et aldri så lite innhogg i familiens barskap.

Susan har fått jobb i et kunstgalleri, den første heldagsjobben siden barna ble født. Hun ber med seg moren i en cocktail-mottakelse for kunstsamlere.

Under mottakelsen kommer Grace i kontakt med en sjarmerende, eldre gentleman. Samtidig presenterer sjefen for galleriet Susan for den rike samleren James Garrod, med beskjed om å stelle pent med en så viktig klient.

Susan lager scene
James inviterer Susan med seg på restaurant, noe hun motvillig går med på. På restauranten lager hun en scene hvor hun høylytt annonserer at hun ikke vil ha sex med ham.

Til tross for dette får de en hyggelig kveld sammen. Det vil si, helt til de kommer hjem til Susan, og finner Grace der med sin nye venn, Lionel – som viser seg å være faren til James.

Britisk komiserie
Produsert av BBC
Originaltittel: "My Family!" Sesong 6
Episodetittel: "The Art of Being Susan"
Med Zoë Wanamaker (Susan), Rosemary Leach (Grace), Robert Bathurst (James), Trevor Baxter (Lionel), Hugh Lloyd (Martin), Gabriel Thomson (Michael), Siobhan Hayes (Abi) og Keiron Self (Roger)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no