Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 10. mars 1999 kl 23.10 Dokumentar: Lulu og kjærligheten

Dokumentar: Lulu og kjærligheten (t)


NRK2 onsdag 10. mars kl 23.10
Dokumentar: Lulu og kjærligheten

78 år og prostituert

- Gifte kvinner burde ikke frykte et ludder, fordi hun tar aldri mannen fra dem. Hun tar pengene, men ikke mannen. De burde heller frykte andre kvinner, framholder Lulu. 78 år gammel er hun fortsatt en etterspurt prostituert i Paris.

I kveldens dokumentarprogram følger vi Lulu gjennom hennes hverdag, mens hun forteller om livet, kjærligheten, sorgen og kundene gjennom 40 år som prostituert.
- Kjærligheten er det søteste av alt. Når man elsker noen høyt, ser man livet på en helt annen måte. Som forelsket blir man modig. Man får vinger. Man kan klare alt. Livet er vidunderlig, forteller Lulu og tenker tilbake på sin store kjærlighet, Roger, som forlot henne for 40 år siden, etter 13 års samliv. I sin utroskap hadde han gjort en annen kvinne gravid. Med kjærlighetssorgen kom også alkoholmisbruket. For henne er rødvin som narkotika.

Et godt liv
I programmet legger Lulu ikke skjul på at hun hatt et godt liv til tross for at hun ikke har hatt noe ordentlig yrke.
- Mitt yrke er å gå til sengs med menn for penger. Så snart de rører min bløte hud, blir de opphisset, fastslår hun og minnes den unge mannen som mistet sin uskyld for snart 30 år siden.

Til Lulu kommer menn i mange aldre. - Noen sier at de kommer fordi jeg minner dem om deres bestemor. Eldre menn kommer fordi konene ikke vil elske med dem, forteller Lulu, som spiller komedie når hun tilfredsstiller sine kunder. For henne er sex like opphissende som det å skrelle poteter.

NRK2 onsdag kl 23.10

Bilder:
1. I en alder av 78 år er Lulu fortsatt en attraktiv prostituert i Paris.

2. Lulu venter på kunder.

Dansk dokumentar

Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123
For mer informasjon: Gunilla Gaarder, Faktaavdelingen, tlf. 23048123