Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 10. august 2010 kl 20.45 Partydronninger

Sjampanjepikene

Partydronningene i elegant selskap. (Foto: RDF International)
Partydronningene i elegant selskap. (Foto: RDF International)
Jentene blir invitert til en dag med svømming, sjampanje og en finere middag ved fasjonable Cliveden gods. Men i et ubevoktet øyeblikk gjemmer jentene seg bort i biblioteket sammen med noen rampegutter og resultatet blir ikke bra.

Det er tredje skoleuken ved Eggleston Hall. Ved ukeslutt skal de delta i selskapeligheter hos sosietetsfruen Lady Apsley og en mengde forberedelser starter.

Men før uken kommer skikkelig i gang, er det en av jentene som stikker av. I nattens mulm og mørke sniker dørvakten Kelly Simpson seg ut og forsvinner. Hun har lagt en vanskelig uke bak seg med mye kritikk, og dette viser seg å bli for mye for henne.

Drinker ved bassengkanten
Ved Clivenden gods skal jentene vise seg fra sin mest elegante side. Og sjampanjen flyter fritt mens oppførselen også er i fritt fall… Utpå natten sniker jentene seg bort til biblioteket sammen med noen av ungkarene og det hele utarter seg til en lite elegant "flasketuten peker på".

Om serien
På ny skal åtte britiske villkatter la seg underlegge et sosialt eksperiment. Disse jentene vil i utgangspunktet bare feste, drikke, skråle og lage halloi. Kan det gjøres damer ut av dem?

En av fem unge britiske jenter innrømmer å ha et faretruende høyt alkoholkonsum. De er seksuelt utagerende og lever som om hver dag var den siste. Åtte jenter som faller inn under denne kategorien har sagt ja til å være med på en ekstrem forvandling: De skal nemlig bli "ladies" ved pensjonatskolen Eggleston Hall.

Dette er jentene:
Simone Webber (27) har vært arrestert for å ha stjålet en politimanns batong.
Kelly Simpson er en biseksuell dørvakt med silikonpupper. Hun fikk jobben etter å ha kommet i slagsmål utenfor en nattklubb.
Charlotte Donoghue vant den noe tvilsomme prisen som "villeste nattklubbløve".
Neema Mattaka er selvutnevnt "gettoprinsesse".
Holly Clements (21) er en bitteliten krutt-tønne som har blitt utestengt fra samtlige puber i hjembyen og påstår å ha hatt 80 tilfeldige sexpartnere.
Laura Waude drømmer om å studere juss, men som på grunn av hard festing har måttet utsette opptaksprøvene til universitetsstudiene to ganger allerede.
Nicole Hart (18) har levd et liv på skråplanet etter at to av brødrene hennes døde under tragiske omstendigheter.
Amber Jacques bøtter i seg 15 pint øl per kveld og blir beskrevet av sin sjef som et "hulemenneske".

Sendt tidligere.

Britisk dokumentarserie 2008
Originaltittel: Ladette to lady, series 3
Distribuert av RDF International
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900