Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 1. august 1999 kl 23.20 Livet i Black Harbour

Livet i Black Harbour (t)

NRK1 søndag 1. august kl 23.20
Livet i Black Harbour (22:26)

Farlig tid for Tasha

Interessegrupper står steilt mot hverandre i Black Harobur. Konflikten mellom Duncan og Landry trappes opp. Her står mye på spill.
Det er allikevel Tashas skjebne som fanger vår største interesse i kveldens utgave av den kanadiske serien. Den unge datteren til Nick og Katherine står overfor farlige krefter som kan ødelegge henne.
Foreldrene, som ellers ikke er særlig på bølgelengde med hverandre, må i fellesskap gripe inn. Men en slik innblanding i et ungt menneskeliv kan naturligvis få fatale konsekvenser.
Det er nå bare fire episoder igjen av denne populære serien fra havnebyen Black Harbour.

Om serien
Denne kanadiske dramaserien med handling fra Nova Scotia på Canadas østkyst er blitt en stor suksess i hjemlandet. Miljøet og handlingen er hentet ut fra kjent virkelighet i denne delen av Canada, der en rekke fiskeri- og sjøfartsbyer sliter med fangstkrise og økonomiske problemer.
Et hovedanliggende for skaperne av serien har vært å skildre kollisjonen mellom den tradisjonelle kystkulturen og den urbane, moderne livsstilen som serien hovedpersoner representerer.
\"Livet i Black Harbour\" er laget av den prisbelønte tv-duoen Wayne Grisby og Barbara Samuels. Serien hadde premiere i Canada i desember 1996. Høsten 1997 ble oppfølgerserien på 13 episoder sendt i hjemlandet, og der er man snart i gang med en tredje sesong med \"Livet i Black Harbour\".

NRK1 søndag kl 23.20

Kanadisk dramaserie
Produksjon: Fogbound Films
Originaltittel: Black Harbour
I rollene: Rebecca Jenkins, Geraint Wyn Davies, Alex Carter, Joseph Ziegler m.fl..
Av Wayne Grigsby og Barbara Samuels
Pressekontakt: Anna- Marie Normann, tlf. 23 04 78 53