Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. januar 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Sesongpremiere for Beat for beat

Beat for beat er i gang igjen! F.v. Eddie Skoller, Lisa Stokke, Ivar Dyrhaug, Mia Gundersen Leliënhof og Espen Hana. (Nrk-foto: Ole Kaland)
Beat for beat er i gang igjen! F.v. Eddie Skoller, Lisa Stokke, Ivar Dyrhaug, Mia Gundersen Leliënhof og Espen Hana. (Nrk-foto: Ole Kaland)
"Beat for beat, tone for tone" er tilbake etter juleferien. Ivar Dyrhaug og co. har brukt ferien til å pønske ut nye musikalske oppgaver. I kveld er det Mia Gundersen Leliënhof, Espen Hana, Lisa Stokke og Eddie Skoller som får brynt seg.

Programleder Ivar Dyrhaug og laglederne Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl åpner årets "Beat for beat"-sesong med et skikkelig stjernelag. Mia Gundersen Leliënhof og Espen Hana har tatt både kritikere og publikum i Stavanger med storm som Evita og Che i musikalen Evita. Hana kastet også klærne under oppsetningen av I blanke messingen i Bergen. I kveld beholder både han og divaen klærne på, men avdekker i stedet sin stemmeprakt for seerne.

Her til lands er kanskje Eddie Skoller mest kjent som mannen til Sissel Kyrkjebø Skoller, men det er nok mange som også har fått med seg en eller flere konserter med dansken. Skoller reiser verden rundt med gitaren sin og er stadig innom Norge for små miniturneer. I kveld må han overlate akkompagnementet til Trond Nagell Dahl. Kvinnen på laget er Lisa Stokke. Hun slo gjennom med hovedrollen i musikalen Mamma Mia i London. I høst ble hun selv mamma, men hun rakk likevel å være med på juleplata "Nå har vi vaske golvet - sanger av Alf Prøysen" sammen med en rekke andre norske artister.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I høst hadde serien et snitt på over 1 100 000 seere med en markedsandel på over 70 prosent. Dette er niende sesong for den populære musikkonkurransen. Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder og pianistene Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve slutter aldri å imponere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78
Les mer:


LENKER
  • Les mer: