Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

SUPER lørdag 23. mars 2013 kl 07.30 Nysgjerrige Nils

Barnas påskefeiring


Geir fra «Dyrevenn» og Christer fra «Kråkeklubben» lover bøttevis med komikk og litt katastrofe når de skal feire påsken sammen med de yngste seerne i år. Påskemorgen sendes direkte utendørs fra Tromsø fra lørdag 23.mars til mandag 1.april.

Splitter ny og skummel påskekrim og helt nye episoder av både "Albert Åberg" og "Nysgjerrige Nils" er bare noe av det årets Påskemorgen har å by på. Blant gjestene som kommer finner vi blant andre en verdensrekordholder i skiflyving, en tryllekunstekspert, to prompeengler fra Barnas Supershow og rampestrekeksperter samt en oppfinnelsesekspert og en verdensromekspert. I tillegg vil en MGPjr-overraskelse sendes hver dag fra og med lørdag 23.mars.

Programlederne
Geir Ringvold (28) er programleder for andre året på rad, og er for mange kjent fra programmet «Dyrevenn» på NRK Super. Med seg i år har han fått med seg Christer Johnsgård (26) fra «Kråkeklubben». De lover bøttevis med komikk og litt katastrofe når hver påskemorgen skal fylles med oppfinnelser, eksperimenter, musikk, dyr, filmtriks, verdensrekorder, verdensrommet, rampestreker, trylling og stunt.

Du er dektektiven!
Hver dag i påsken skjer det nye forbrytelser i Superuniverset og gjennom 10 episoder kan DU være detektiven i NRK Super sin splitter nye påskekrim.

NRK Super kan virke som en helt vanlig tv-kanal, men når mørket senker seg skjer det plutselig skumle, ubehagelige og mystiske ting. Kristine Magnesen er blitt frastjålet Justin Bieber-billetter fra en låst safe, Erik Solbakken blir overfalt, Tooji oppfører seg truende, påsketreet blir plyndret og så dukker plutselig Alex Rosén opp. Men hvorfor? Følg med på TV og nett fra lørdag 23.mars.

Festlige guttesprell
Seerne kan også glede seg til mange ulike konkurranser, deriblant en hoppkonkurranse hvor Geir og Christer sender ting utfor hoppbakken for å se hva som hopper lengst av for eksempel en bowlingkule og en vannmelon. Her kan ungene hjemme gjette og delta i konkurransen om supre premiere.
Hver dag skal guttene også i duell med hverandre. I «Dagens duell» skal Geir og Christer konkurrere om hvem som er best i alt fra blinkskyting til hinderløype.

I tillegg til «Nysgjerrige Nils» og «Albert Åberg», blir det også helt nye episoder av «Den Uheldige Mannen» og «Grompf». Det blir også et gjensyn med «Tords Garasje», «Masha og Michka», «Operasjon Froskeegg», «Øysteins Blyant», «Snurre Sprett og Kompani» og «Hva nå Scooby Doo?»

Egenproduksjon fra NRK Program Riks, Tromsø (2013)
Programleder: Geir Hevnskjel Ringvold og Christer Johnsgård
Prosjektleder: Gunnar Alf Hammer
Presseansvarlig: Silje Marie Lien, tlf: 97 52 52 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900