Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 2. mars 1999 kl 19.35 Da Capo!

Da Capo! (ttv)

NRK1 tirsdag 2. mars kl 19.35
Da Capo!

Oslo Nye Teater 70 år
Oslo Nye Teater, eller Det Nye Teater som var det opprinnelige navnet, åpnet i Oslo i 1929, og i anledning jubileet møter vi fremtredende skuespillere fra teatrets ensemble i kveldens program. Sidsel Ryen, Anders Hatlo og Johannes Joner er blant gjestene i \"Da Capo!\" i kveld.
I tillegg møter vi Terje Nilssen, trubaduren fra Nord-Norge som har som varemerke å oversette engelske standardlåter til norsk.
Sidsel Ryen vil mange kjenne igjen som \"Leonora\" fra Sesam stasjon, men hun har vært med i mye mer på fjernsyn - faktisk fra 60- tallet og fram til i dag. Klipp fra NRKs arkiv dokumenterer dette.
Sidsel Ryen synger ellers et knippe melodier fra musikalen \"Anything Goes\" av Cole Porter, til norsk ved Finn Schau. Dessuten får vi høre to artige duetter med Sidsel Ryen og Terje Nilssen i \"Mann og kone\" (Makin\' whoopi) og \"Se for et vær det er\" (Baby, it\'s cold outside).
Sidsel leder også publikum i allsang i \"Sjette gongen\" av Prøysen/Amdahl.

Komedie med Hatlo og Joner
Skuespillerne Anders Hatlo og Johannes Joner har hatt stor suksess på Oslo Nye Teater, senest i kultforestillingen \"Myrna Vep\". Her spilte de fire roller hver, og begge gjennomgikk noen vanvittig raske skift i løpet av forestillingen.
I kveldens program får vi vite at komedieskuespillerne Hatlo og Joner \"fant\" hverandre i forestillingen \"Crazy for you\", og at de planlegger flere opptredener sammen.
- Det er viktig at et komikerpar kler hverandre, sier Joner, som mener at han og Hatlo både har god kjemi og god \"timing\" seg imellom.
Vidar Lønn-Arnesen og Songlaget i BUL avrunder kveldens program med et allsang-potpurri om jenter. \"Drømmen om Elin\" åpner ballet.
NRK1 tirsdag kl 19.35

Bilde
Vidar Lønn-Arnesen, Sidsel Ryen, Terje Nilssen og Gunvor Hals. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Egenprodusert underholdning
Ved Gitte Calmeyer og Eva Marie Gransæter
Programledere Gunvor Hals og Vidar Lønn- Arnesen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83