Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 16. september 2004 kl 22.55 Filmplaneten

Fotballfilm

Mikal Olsen Lerøen reiser til London for å se fotballfilm. (Foto: Haagen Guttu, NRK)
Mikal Olsen Lerøen reiser til London for å se fotballfilm. (Foto: Haagen Guttu, NRK)
Fotball engasjerer, og film fenger. En film om og med fotball må jo være midt i blinken? Mikal Olsen Lerøen reiser til London med Fotballforbundets Anders Krystad for å se høstens store fotballfilm, Football Factory.

Programleder Mikal Olsen Lerøen liker Manchester United. Hva synes de beryktede Chelsea-supporterne om at han kommer kledd i smoking for å se filmen Football Factory? Anders Krystad, tidligere leder i Klanen og tilhenger av Chelsea, blir med. Football Factory er basert på en bok av John King, og omhandler et liv som stort sett dreier seg om øl, fotball og vold – helst i kombinasjon.

Dessuten blir det møter med Elijah Wood, Håvard Lilleheie, NRKs fotballguru Arne Scheie, samt den eneste norske skuespilleren som har spilt sammen med Sylvester Stallone.

Om serien
Filmplaneten er programmet for alle som er interessert i film og filmstjerner. Programleder Mikal Olsen Lerøen er uhelbredelig filmentusiast som tar seerne med på de viktigste filmfestivalene, orienterer om hva som skjer, presenterer nyheter, intervjuer store og små stjerner og gir eksklusive sniktitter på kommende filmer.

Denne sesongen blir det blant annet to programmer om Woody Allen, en "Monstertorsdag"-spesial, program om musikaler og et program om skrekkfilmer.

Egenprodusert filmprogram fra NRK Kultur (2004)
Programleder: Mikal Olsen Lerøen
Prosjektleder: Jo Raknes
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup, tlf 23 04 98 41/92 01 55 79,