Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 8. april 2010 kl 21.40 Partydronninger - Sesongpremiere!

Amerikanske urokråker

Her er buketten av amerikanske jenter som skal bli underlagt den strenge eksersisen ved en britisk kostskole. Foto: RDF
Her er buketten av amerikanske jenter som skal bli underlagt den strenge eksersisen ved en britisk kostskole. Foto: RDF
I kveld er det duket for et møte med 12 av USAs mest uoppdragne jenter. Kan de forvandles fra villkatter til ekte damer?

Konseptet er kjent: Ta en gruppe promiskuøse, drikkeglade og moralsk tvilsomme jenter og bur dem inne på en kostskole til de klarer å oppføre seg ordentlig. Dette har fungert i Storbritannia – vil det samme gjelde for amerikanske jenter når de blir sendt over "dammen" til Hedsor Hall?

Kjendisprodusent
Donald Trump har hatt stor suksess med realityserien "The Apprentice" og er inne på produsentsiden på "Partydronninger" i USA. Han har valgt ut den tidligere Miss USA, Tara Conner, som programleder. Hun holdt på å miste kronen sin på grunn av usømmelig oppførsel, men fikk en ny sjanse av Trump da han sa at hun kunne beholde tittelen dersom hun la seg inn på en avvenningsklinikk for rusmisbrukere. Dette betyr at programlederen har førstehånds kjennskap til mange av utfordringene til de 12 jentene som er valgt ut til å bli med på dette eksperimentet.

Lukrativ premie
Jentene som sjekker inn på Hedsor Hall, har mye å tape på å ikke innrette seg etter de strenge reglene ved Hedsor Hall. I tillegg til en nyttig opplæring i dannelse vil vinneren stå igjen med den nette sum av 100 000 dollar!

Denne serien er i åtte deler.

Britisk dokumentarserie 2009
Produsert av RDF og TRUMP PRODUCTIONS LLC
Originaltittel: Ladette to Lady, USA
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900