Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 4. januar 1999 kl 20.00 Leo og Isabel

Leo og Isabel (t)

NRK2 mandag 4. januar kl 20.00
Leo og Isabel (1:17)

Kjærlighet ved første blikk

NRK2 starter vårsesongen med en romantisk serie skapt av produsentene bak den populære serien \"Thirtysomething\". \"Leo og Isabel\" er en varm serie om kjærlighetens uransakelig veier.
24 år gamle Isabel Lukens (Kimberly Williams fra \"Father of the Bride\") er bildet på den vellykkede kvinne. Hun elsker jobben sin som journalist i faren Davids magasin Epicenter, og kjæresten Everett Moreland (Randall Batinkoff) har nettopp fridd til henne.
Men Isabel er usikker på giftermålet, og i stedet for å gi sitt endelige ja, bestemmer hun seg for en Italia-tur for å tenke seg om. Hun har rett og slett panikk og flykter. I Roma treffer hun den tiltrekkende arkitekten Leo Roth (David Conrad) som tilfeldigvis er fra Isabels hjemmeby Los Angeles. Det blir kjærlighet ved første blikk og de er sammen fem dager i strekk. De inngår ikke noe forhold, men begge to er svært forelsket.

Leo eller Everett?
Vel hjemme i Los Angeles igjen kommer hverdagen tilbake til Isabel for fullt. De nye, varme følelsene for Leo er ikke borte og Isabel har problemer med å late som ingenting overfor Everett. Hun elsker to menn, og hvem skal hun velge? Everett er nærmest for et familiemedlem å regne, og Isabel kvier seg for å fortelle både ham, moren, faren og søstrene om sine følelser.
Moren Eve (Mary Ellen Trainor) er familiens hjerte og midtpunkt. Den yngre søsteren Jennifer (Poppy Montgomery) er en kunstnerisk, kul og selvopptatt 21-åring og den eldre søsteren Karen (Jane Adams) er mye i barndomshjemmet fordi hennes mann er arbeidsnarkoman og aldri hjemme.

Leo mistet moren
Leo har nylig mistet moren sin og sliter med sorg samtidig som han må ta seg av broren som er blitt deprimert. Den eldre søsteren Rhonda (Lisa Edelstein) er ikke til hjelp, hun har nok med sine ekteskapsproblemer. Leos far Barry (Richard Schiff) føler seg veldig alene om farsrollen og Leo finner ut at han må være den sterke i familien fra nå av. Leos kamerat, Doug (Adam Goldberg), som han deler leilighet med, føler seg truet av Leos bekjentskap med Isabel.

Tvillingsjel
Leo nekter å bryte forbindelsen med Isabel. Hun elsker ham, men klarer ikke å kutte ut Everett. Samtidig vet hun at Leo er hennes tvillingsjel og at det er den store kjærligheten. Hva skal hun gjøre? Hvordan vil familien ta det? Isabel skal komme til å bruke lang tid før hun gjør sitt valg.

NRK2 mandag kl 20.00

I rollene:
Isabel Lukens - Kimberly Williams
Leo Roth - David Conrad
Everett Moreland - Randall Batinkoff
David Lukens - Cliff De Young
Eve Lukens - Mary Ellen Trainor
Doug Kroll - Adam Goldberg
Jennifer Lukens - Poppy Montgomery
Rhonda Roth - Lisa Edelstein
Hal Roth - Robert Katims
Jake Roth - Devon Gummersall
Barry Roth - Richard Schiff
Karen Lukens Bender - Jane Adams

Bilder (elektronisk via NTB/Data- tv/Internett)
1. Leo og Isabel møtes i Roma og forelsker seg dypt.
2. Vakre Isabel drar til Roma for å tenke over frieriet fra Everett. Der møter hun Leo...

Amerikansk dramaserie i 17 deler fra 20th Century Fox

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56\0\0\0\0\0\0\0\0\0