Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. oktober 2007 kl 21.15 Med hjartet på rette staden

Davids dilemma

David (David Lonsdale) blir stilt overfor noen av livets viktige valg. (Foto: Granada International)
David (David Lonsdale) blir stilt overfor noen av livets viktige valg. (Foto: Granada International)
Younger, den nye politimannen i Aidensfield, blir involvert i en bilulykke. Og i huset hos David og Peggy er det forandringer på gang.

I forbindelse med en dansetilstelning er konstabel Younger vitne til at Sandra på en Vespa presses ut av veien av en bil. Hvem kjører bilen? Muligens Alan, sønn av et bystyremedlem i Aidensfield. Da det drøyer med en oppklaring av saken, anklager Sandras far politiet for å sluntre unna. Årsaken er, mener han, at Alans far sitter i bystyrets utvalg for politisaker.

Høydeskrekk
Vanligvis står den ikke altfor gløgge David med lua i hånda. Likevel går han lei tante Peggys kommanderende tone, og nå er dagen kommet. David sier opp jobben sin og slår seg sammen med Topsy, en dame som drar rundt og vasker vinduer.

Tante Peggy blir trist og lei seg og gjør alt hun kan for å få David til å ombestemme seg. Men hva gjør David? Overvinner han sin høydeskrekk og lærer seg å vaske vinduer?

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: Bad Company
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Kontaktperson: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail:info@nrk.no


LENKER
  • Mer om serien