Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 29. mars 2006 kl 21.45 Sporløst forsvunnet

Farlig sex-lek

Sporløst forsvunnet: I kveld etterforsker Jack Malone og kollegene et ungdomsskolemiljø etter at en ung gutt plutselig forsvinner. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Sporløst forsvunnet: I kveld etterforsker Jack Malone og kollegene et ungdomsskolemiljø etter at en ung gutt plutselig forsvinner. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
En ung gutt forsvinner etter å ha oppdaget at kjæresten med flere utøver gruppesex etter skoletid. Da kjæresten hevder hun er blitt voldtatt, aner etterforskerne en sammenheng.

Tenåringsgutten Ethan Sawyer er tilsynelatende som tenåringer flest og svært tilfreds med livet. Det er i hvert fall det hans foreldre tror...

Men da Ethan en dag forsvinner hjemmefra, oppdager politietterforskeren Jack Malone og hans kolleger at ting ikke er så vellykket som det ser ut til. Det viser seg at Ethan har skulket skolen i lengre tid etter å ha oppdaget at kjæresten bedriver lyssky sex-aktiviteter med flere andre elever.

Og da jenta overfor politietterforskerne hevder hun er blitt voldtatt, aner Jack uråd. Finnes det en sammenheng mellom den påståtte voldtekten og Ethans forsvinning?

Om serien
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 5, sesong 2: Copy Cat
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18/988 588 80


LENKER
  • Hjemmeside 
  • Les mer