Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 5. desember 2009 kl 23.30 Dawn Porter - postordrebrud

Kjærlighet på postordre

I kveldens episode blir Dawn med på en såkalt
I kveldens episode blir Dawn med på en såkalt "romansetur", hvor vestlige menn betaler tusenvis av kroner for å finne potensielle koner i det tidligere Sovjetunionen. (Foto: ITV)
Hvor langt er en kvinne villig til å gå for å finne kjærligheten med en mann? Denne uka utforsker Dawn Porter fenomenet postordrebruder.

Dawn Porter, singel men på leting, reiser til det tidligere Sovjetunionen for å se nærmere på en industri hvor menn og kvinner forsøker å finne kjærligheten på én uke – gjennom såkalte postordrebruder.

Kurs i å beholde en mann
Hun blir blant annet med på en såkalt "romansetur", hvor vestlige menn betaler tusenvis av kroner for å finne potensielle koner. Dawn melder seg også på et kurs som lærer russiske kvinner hvordan de skal tilfredsstille og beholde en vestlig mann.

Både mennene og kvinnene avslører sine hemmeligheter, håp og frykt. Alt er ikke som det ser ut, og Dawn lærer mye om drømmenes og fantasienes industri.

Om serien
Fra polygami til polyamori, til postordrebruder og geishaer. I denne nye serien fra den britiske stjernereporteren Dawn Porter, reiser hun verden rundt for å se på hvordan kvinner på mer eller mindre ekstreme måter finner kjærligheten med menn. Hva er prisen man må betale? Er de lykkelige? Og vil Dawn lære noe om hvordan hun ønsker å leve sitt eget liv?

Sendt tidligere.


Britisk dokumentarserie
Originaltittel: Dawn Porter: Extreme Wife: Mail Ordrer Bride
Produksjonsselskap: ITV
Programleder: Dawn Porter
Pressekontakt: Mette K. Skjong tlf: 23 04 20 33/90 18 38 38
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf 815 65 900