Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 18. november 2001 kl 20.30 Forandring fryder

Oppussing på Nordstrand

Glade jenter med sans for oppussing: Fra v. Helga og Anette Julsrud, Hilde Hummelvoll og Tove og Nina Sivertsen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Glade jenter med sans for oppussing: Fra v. Helga og Anette Julsrud, Hilde Hummelvoll og Tove og Nina Sivertsen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Hilde Hummelvoll og de gode hjelperne sier takk for seg for denne gangen, og i det siste programmet pusser de opp et soverom og en kjeller på Nordstrand.

Begge lagene består denne gangen av kvinner, de ”røde” er Helga Julsrud og Anette Julsrud og de ”blå” er Tove Sivertsen og Nina Sivertsen.

Interiørkonsulentene Annett Sturk og Bengt Simonsen er på plass sammen med altmuligmann Otto Robsahm.

Om serien
Hilde Hummelvoll har alliert seg med snekker og altmuligmann Otto Robsahm og interiørdesignerne Annett Sturk og Mads Moe fra forrige runde. Denne gangen er designergruppen forsterket med Marcela Rozo Spone, Linda Johnsen, Bengt Simonsen og Yvonne Dengin – sistnevnte er hagedesigner.

Oppussingen gjøres av eiernes nabo som sammen med fagfolkene finner ut av og bestemmer hvordan rommet skal se ut. I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pusses, pyntes og lakkes, før eierne får se det endelige resultatet.

Egenprodusert underholdning
Programleder Hilde Hummelvoll
Prosjektleder Guri Skavlan
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83
Bilder
1.Glade jenter med sans for oppussing: Fra v. Helga og Anette Julsrud, Hilde Hummelvoll og Tove og Nina Sivertsen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
2. Altmuligmann Otto Robsahm og interiørkonsulent Bengt Simonsen (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
3. Hilde Hummelvoll runder av oppussingen for denne gangen – men kommer i reprise fra i fjor neste søndag (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)