Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. oktober 2005 kl 19.55 Beat for beat

Sprudlende sangglede

Geir Rønning og Karianne Kjærnes synger på lag mot Kine Ludvigsen og Hans Marius Hoff Mittet. Programleder er som vanlig Ivar Dyrhaug.  (Foto: Erik Dyrhaug)
Geir Rønning og Karianne Kjærnes synger på lag mot Kine Ludvigsen og Hans Marius Hoff Mittet. Programleder er som vanlig Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Kine Ludvigsen og Hans Marius Hoff Mittet møter Geir Rønning og Karianne Kjærnes til musikalsk dyst hos Ivar Dyrhaug i kveld.

Mange husker kanskje barnestjernen "lille Kine" som blant annet sang "Sarajevo" så det gikk kaldt nedover ryggen på en i 1994. I dag er lille Kine blitt stor, og i vår platedebuterte hun med albumet "Free". I kveld er hun på lag med Hans Marius Hoff Mittet, og deres fellesnevner er en helt spesiell forkjærlighet for låtene til Sigvart Dagsland.

Hans Marius er utdannet ved Bårdar og har jobbet ved Oslo Nye Teater de fire siste årene. Her har han medvirket i "La Cage aux Folles", "Chicago" og "Den syngende frøken detektiv", for å nevne noe. Mange vil også kjenne ham igjen fra TV2-serien "Hotel Cæsar". Hans Marius er glad i musikaler, og i januar er han klar for "West Side Story" på Oslo Nye.

På det motsatte laget finner vi Geir Rønning som sang for Finland under årets Grand Prix- finale i Kiev. Geir er norsk, men har bodd i Finland siden 1996 og har deltatt i til sammen ni norske og finske Grand Prix-finaler. I høst er han aktuell med et stort show på Grand Casino i Helsingfors.

Geir synger på lag med Karianne Kjærnes som også deltok i årets Grand Prix-finale. Karianne koret for norske Wig Wam, og hun har tidligere vært korist i programmet "Memo" og Spellemannprisen. Karianne ser opp til "flinke syngedamer" som Lauren Hill, Joni Mitchell og Lisa Nilsson og er aktiv i gospelkoret Safari.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer