Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 31. oktober 2008 kl 23.25 Si at du elsker meg

Låser soverommet

Si at du elsker meg (5): Carolyn (Sonja Walger) får nærmest et innbilt svangerskap etter første behandling på fertilitetsklinikken. (Foto: HBO.)
Si at du elsker meg (5): Carolyn (Sonja Walger) får nærmest et innbilt svangerskap etter første behandling på fertilitetsklinikken. (Foto: HBO.)
David og Katie må lære seg å være alene sammen, og får beskjed om å sette en lås på soveromsdøra.

Men forslaget møter sterk motstand. Både David og Katie misliker tanken på å låse barna ute. - "Dere har viet elleve år til barna. Nå er på tide å gi hverandre en halvtime hver dag", sier Dr. May. Låsen blir tatt i bruk, men til en helt annen anledning.

Kunstig befruktning
Carolyn og Palek er blitt enige om å satse på kunstig befruktning og drar til fertilitetsklinikken. Dette gjør Carolyn mer besatt enn tidligere, og før hun vet resultatet, begynner hun å fortelle folk at hun er gravid. Palek derimot begynner å tvile på farsrollen når hans egen far prøver å gjenoppta kontakten med sønnen sin.

Jamie bestemmer seg for å slutte å ha sex etter nok et mislykket forsøk med en mannlig arbeidskollega. Samlivsproblemene fortsetter også hos Dr. May, når ektemannen ber henne om å kutte kontakten med et tidligere bekjentskap - en gang for alle.

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, Dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg til hverandre.

Kvinnen, som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur, finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i ti deler (2007)
Originaltittel: Tell me you love me, series 1
Produsert av HBO
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer