Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. september 2000 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone


NRK1 fredag 1. september kl 19.55
Beat for Beat - tone for tone

Musikkonkurransen tilbake

Programleder Ivar Dyrhaug og pianistene med klisterhjerne Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl er i kveld tilbake for å gi oss fem nye programmer i musikkonkurransen \"Beat for beat\". Populære komikere og sangere utgjør sesongens første lag.

Konkurransen er fsom før; seks tall skjuler seks ord som til sammen blir en setning fra en kjent melodi. I tillegg blir deltakerne presentert for bruddstykker av melodier og bestemte bilderekker som skal spore lagene inn på forskjellige melodier.

Høy temperatur bak pianoet
I sesongens første program stiller Guri Schanke og Rune Gokstad på samme lag. Gokstad har gjort stor suksess med programmet \"Øystein og meg\" som han laget sammen med Øystein Bache. Ironisk nok er Bache en av hans konkurrenter i kveld, idet han sitter på motstanderlaget sammen med Rita Eriksen.

Schanke er kjent for så vel skuespill som sang, og med hjelp av partner Gokstad bør det være duket for en festaften bak pianoet. Vi kan i alle fall love høy temperatur...

Bache har takket for seg foran kamera for en stund, og har nylig utdannet seg til producer. Nå er han klar for å ta på seg oppgaver bak kamera, selv om han i kveld så absolutt er i kameralinsens fokus.

Baches makker, Rita Eriksen, har sammen med broren Frank hatt stor suksess som Roots-band. Søskenparet fra Rogaland har blant annet vunnet Spellemannpris, og er blitt nominert flere ganger. Ritas vakre stemme er vel verdt å få med seg.

NRK1 fredag kl 19.55

Egenprodusert underholdnings- og musikkprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no).