Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 3. september 2011 kl 19.55 Film: Big Momma

Tøffing i dameklær


FBI-agenten Malcolm Turner er tøff, smart og en mester i å kle seg ut. Det fins ingenting i verden som han ikke er mann om å ta på seg.

Er det snakk om å stoppe en kriminal ring? Ikke noe problem! Malcolm transformerer seg til en gammel asiatisk mann for å knekke saken.

Ny utfordring
Den aller nyeste saken Malcolm blir satt på, bringer ham til en liten sørstatsby, der han er fast bestemt på å fange en brutal bankraner som nylig har rømt fra et fengsel. Malcolm setter opp en spaningspost rett overfor huset til en ekte sørstatsmatriark, kjent som Big Momma. Hun er akkurat i ferd med å ta i mot besøk av sønnesønnen sin Trent og ex-svigerdattera si Sherry.

Planen er enkel, men så oppstår det et stort problem: Big Momma har plutselig forlatt byen! Malcolm gjør seg i stand til å ta den mest utfordrende rollen han noen gang har hatt, og han bestemmer seg for å gi seg ut for å være den krakilske sørstatsbestemora. Ved hjelp av et par utkledningstriks transformerer han seg fullstendig til Big Momma, og han tar over den tjukke syttiåringen sine daglige vaner – alt fra koking av "soul food", via fødselshjelpstjeneste, til skriftemål i den lokale kirka.

Som om ting ikke var innfløkte nok, så oppdager Malcolm at han er i ferd med å falle for Sherry, som godt kan tenkes å gjemme unna stjålne penger… Nå må Malcolm/Big Momma finne en måte å få tak i mannen han leter etter – og dama…

Sendt tidligere.


Amerikansk komedie (2000)
Med: Martin Lawrence (Malcolm Turner), Nia Long (Sherry Pierce), Paul Giamatti (John), Jascha Washington (Trent Pierce), Ella Mitchell (Hattie Mae Pierce – Big Momma)
Produsert av: Twentieth Century Fox-Film Corporation
Regi: Raja Gosnell
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere kan ta kontakt med Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no