Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 12. desember 2002 kl 20.05 Stereo: Kavalkade

Juleavslutning for ”Stereo”

I siste sending av ”Stereo” før jul blir det et svært kunstnerisk juletre og høydepunkter fra høstens beste reportasjer, band og intervjuer. Vanligvis ser vi Jan Vardøen mikse drinker, men denne gangen har han bestemt seg for å gjøre litt ekstra – han skal opptre på ”Stereo”s egen scene!

I tillegg til å demonstrere hvordan man mikser eggnog, skal Jan Vardøen skifte navn i kveldens sending. Når han synger kaller han seg Ian Senior, og nå får han endelig slippe til på ”Stereo”s scene med bandet sitt – Ian Senior and his Lazy Boys. Låten de skal fremføre heter ”Tougher than the rest”.

Guttorm stepper inn for Nina
Kunst- og håndverksskolen står bak pyntingen av juletreet i studio. Julegrana blir utstyrt med glitter og polaroidbilder av alle stjernene som har fått glitre hos Nina S. Martin og Guttorm Andreasen i høst. Guttorm er vaktsjef i ”Stereo”, og har over femten års erfaring med kulturjournalistikk. Tidligere har han vært produsent, reporter og programleder i Petre, med program som ”IRMA 1000”, ”XL”, ”Opptur”, ”Kaliber” og ”Filmpolitiet” på samvittigheten. Han har steppet inn som programleder for ”Stereo” de siste ukene, og kommer nok til å dukke opp på skjermen igjen.

Egenprodusert kulturmagasin
Programleder: Guttorm Andreasen
Prosjektleder: Line Hødnebø
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96