Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 14. januar 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 14. januar kl 23.15
Kodenavn Bugs

Jakt på hevnlysten datter
I kveldens episode av spenningsserien \"Kodenavn Bugs\" fortsetter våre helter jakten på Kitty McHaig, som var nær ved å blåse hele London til himmels for å få hevn over sin far.
Ed er havnet på sykehus etter nesten å ha blitt drept av den selvsamme Kitty. Hun er stadig på frifot, og er nå desperat etter hevn over de tre som stakk kjepper i hjulene for henne.
Samtidig er store forandringer i ferd med å skje for Bugs-teamet. Den mystiske og mektige kvinnen med kodenavn Jan har nemlig på en utspekulert måte klart å rekruttere trioen til å arbeide som agenter for regjeringen. Dermed har de også fått en av Jans medarbeidere, den snartenkte Alex, med på laget. Ros er den som setter aller minst pris på forandringene.

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
De to nye skikkelsene i serien, Jan og Alex, blir spilt av henholdsvis Jan Harvey og Paula Hunt.
NRK 1 torsdag kl 23.15

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Ed (Craig McLachlan) og Alex (Paula Hunt).

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (season 3)
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths