Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. august 2000 kl 19.30 Billetten

Billetten (ttv)


NRK1 torsdag 3. august kl 19.30
Billetten (6:8)

Kirkens folk på banen

Viggo Valle har i kveld invitert to av Kirkens folk til Café Rampa på Hommelvik stasjon. Som finalist i årets utgave av \"Påskelabyrinten\" i P1 er nemlig sogneprest Kristin Vindsetmo fra Svatsum i Vestre Gausdal godt kvalifisert til å delta i kampen mot mesterne fra forrige uke. Med seg på laget har hun Ragnvald Seierstad som er \"flyplassprest\" på Gardermoen. De er begge reiseglade mennesker med en bred kontaktflate, og har i tillegg inngående kjennskap til Bibelens reiseskildringer, noe de kan få god bruk for i kveldens program.

Om serien
Med Café Rampa på Hommelvik stasjon som utgangspunkt inviterer programleder og eneveldig dommer Viggo Valle til en ny omgang med den populære reisespørreleken \"Billetten\". Åtte torsdager i sommer drar deltakerne ut på spennende fantasireiser i inn- og utland, der målet er mestermøtet 17. august.

\"Billetten\" ble lansert i fjor som en sommerlig underholdningsserie. Det er en slags fjernsynsversjon av radioens suksessprogram \"Påskelabyrinten\", der Viggo Valle er programleder. Nytt av året er at man legger opp til den såkalte utslagsmetoden. Det vil si at det laget som går av med seieren i første program, møter utfordrerlaget i neste program. Til slutt blir det et mestermøte mellom vinnerlaget i program sju og vinnerne fra i fjor - Guna Rylandsholm og Svein Olav Ludvigsen.

Ved hjelp av bilder, filmklipp, gjenstander og andre nyttige opplysninger skal deltakerne finne fram til interessante reisemål spredt over hele verden. Ved siden av reisepenger som belønning for gode svar får alle lagene premie i form av en togreise med NSB. Men den lengste turen og hovedpremien, den er det bare vinnerlaget som får billett til...

NRK1 torsdag kl 19.30

Bilde
Sogneprest Kristin Vindsetmo og Ragnvald Seierstad som er \"flyplassprest\" på Gardermoen er utfordrere i kveldens program.

Begge lagene med programleder Viggo Valle i studio.


Egenprodusert fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder og dommer: Viggo Valle
Pressekontakt : Siri G. Meyer, tlf: 23 04 81 23 / Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83