Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 mandag 17. mars 2008 kl 10.05 Påskelabyrinten

Viggo er klar!

Viggo Valle serverer geografiske nøtter i kjent stil i Påskelabyrinten i NRK P1.(Foto:NRK/Jon-Annar Fordal)
Viggo Valle serverer geografiske nøtter i kjent stil i Påskelabyrinten i NRK P1.(Foto:NRK/Jon-Annar Fordal)
Viggo Valle har grublet og pønsket ut nye geografiske nøtter. Viggo er klar og mandag går startskuddet for en ny runde med "Påskelabyrinten" i NRK P1.

Det blir ikke ordentlig påske uten "Påskelabyrinten" på radioen. 21 år er gått siden den første gikk på lufta og Viggo Valle har ingen planer om å bryte tradisjonen.

- Nei, det tør jeg rett og slett ikke. Det er vel nesten blitt et folkekrav at jeg skal by på en ny "Påskelabyrint" hver påske i NRK P1. Så det er bare å skride til verket- og det er jo kjempegøy å få lov til å gjøre dette år etter år på Norges største radiokanal, sier Valle.

Så selv om det blir vanskeligere å stadig finne nye oppgaver og reisemål, så er det fortsatt svært så mange steder på jorda Påskelabyrinten ikke har besøkt. - Og selv om vi har besøkt stedet eller byen før er det stadig nye inngangsvinkler som dukker opp. Og uansett hvor vanskelig jeg synes det er. Av erfaring vet jeg jo at radiolytterne er helt fabelaktig til å finne fram og dekode og sette i sammenheng de opplysningene de får, sier Viggo Valle.

Millionen lytterMålinger av radiolyttingen viser hvor utrolig populær Påskelabyrinten er. I fjor var det bare morgensendingene fra distriktskontorene og Reiseradioen som sanket flere lyttere. Påskelabyrinten har forlengst etablert seg som en radioklassiker av rang med rett under en million lyttere i snitt de seks påskeformiddagene. - Det er jo bare fantastisk mange, sier Viggo.


NRK P1 - Påskelabyrinten - fra og med mandag 17. mars til og med påskeaften, hver dag klokken 10.05 – 11.00.