Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 torsdag 18. mars kl 16.00
Dream team (18:64)
FA Youth Cup

Det er dagen for FA Youth Cup og Warren blir derfor meget overrasket da Frank og lagkameratene kommer med malingspann og setter i gang med å dekke over brannskadene.
Frank mener derimot at dette er godt for lagånden i teamet og mener de har tid til dette før kampen. Mandy blir overlykkelig da hun kommer hjem og finner bostedet så godt som nytt.
Lynette bestemmer seg omsider for å ta jobben som sekretær for Michael Jacobs. Selv om de har en fortid sammen, ser hun fordelen ved å være så nærme en mann med makt.
Og Dean får nok et fristende tilbud. En agent ved navn Biloo Kapur (Hari Dhillon) vil ha ham i sin stall og frister Dean med ny bil og andre goder. Skal, skal ikke?
Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.
NRK1 torsdag kl 16.00

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Dennis de Visscher - innkjøpsavd. NRK - 23 04 91 16
Produsent: SKY1 - 1997
I rollene: Darren Morfitt, Daymon Britton, Clinton Kenyon, Michael Prisce, Michael Legge, John Salthouse, Kate Farrah, Clemency Burton-Hill, Ron Atkinson,