Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 7. april 1999 kl 21.30 U: Filter 2000

U: Filter 2000


NRK2 onsdag 7. april kl 21.30
U: Filter 2000

Variasjoner på fotballbanen

Lasse er ikke spesielt interessert i fotball, men noen lag er mer spennende enn andre. I Bergen besøker han fotballaget Mann, som prøver å tøye grensene for hva man kan gjøre på fotballbanen.
Er det for eksempel lov til å bruke trampoline eller mobiltelefon på fotballbanen? Eller kan man sitte på hverandres skulder? De får en dommer til å vurdere lovligheten av påfunnene deres.
De fire U: Filter reportere Lasse, Christer, Yngvild og Morten fortsetter i kveld sin spennende reise i Norge. Med hvert sitt kamera og hver sin Volvo jakter de på små gløtt inn i meningen med livet.
Morten er lei av mas og kjas og stramme deadlines. Han \"flykter\" til Sverige med et bilde han har laget for å prøve å selge det. Men han erfarer fort at en kunstners vei til utstilling og anerkjennelse kan være full av hindringer.
Christer har en fin dag. Han koser seg i solen, og jentene smiler uvanlig mye til ham. Etter lang tid, oppdager han en buse som henger ut av nesa, og dagen er ikke lenger så bra som han trodde til å begynne med.
Yngvild er i Horten. Der har hun planlagt å snakke med mennesker hun møter om dagdrømmer og fantasier. Men Horten er som en spøkelsesby, tom for mennesker og liv. Hva driver egentlig folk i Horten med?
NRK2 onsdag kl 21.30
Reprise NRK1 kl 23.45 og 13.4 kl 15.30
Bilde (via Scanpix/Data-tv/Internett)
Christer tror han har hatt en fin dag helt til han oppdager at han har gått rundt med en buse i nesa. (Foto: Sigve Aspelund)

Egenprodusert dokumentar fra NRK2
Pressekontakt i U: Synne Kjelstad, tlf. 23 04 26 94
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf 23 04 81 23