Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 10. mai 1999 kl 19.00 Pop-TV

Pop TV

NRK2 U: musikk i - uke 19


PopTV NRK2 mandag kl 19.00
KÅRE & THE CAVEMEN ble landskjent som husband i programserien Direkte Lykke. To plater og et nakenbilde senere er de tilbake i NRK for å vise deg de videoene, og den musikken, de har latt seg inspirere av. Her får du se mye sært! Du er herved advart!

Om serien
PopTV er programmet der ulike artister - med eller uten TV-tekke og erfaring - får spille sine yndlingsvideoer for deg.\"Pop- stjernene\" fungerer som programledere og velger videoer ut fra høyst personlige kriterier.
PopTV er rett og slett et program med stjerner uten nykker!

Jazz & Heavy NRK2 tirsdag kl 19.00
Geir er sint! Tonny har nemlig ikke tatt sin oppgave som økonomisjef alvorlig, så nå skylder våre venner 9.625 kroner i husleie. Dette er hårreisende! Geir har ikke noe valg: han må umyndiggjøre Tonny i økonomisk henseende. Men slike ting skjer ikke uten komplikasjoner...

Om serien
Tonny & Geir er begge musikkelskere, men sterkt uenige om hvilke premisser som ligger til grunn for \"god musikk\". Tonny sverger til fri-jazz mens Geir står med begge beina godt plantet i heavy metal-land. Dermed er det duket for musikkdiskusjon på høyt plan! Det at disse guttene nå også deler leilighet, og har en forkjærlighet for tall og statistikker, gjør ikke diskusjonene mindre livlige. Se opp for rare musikkvideoer!

Musikkmagasinet M NRK2 onsdag kl 19.00
Per Sundnes har snakket med MORTEN ABEL. Dette er din sjanse til å få vite hva den tidligere September When-vokalisten driver med for tiden.
dEUS er et sært band med mange, svorne tilhengere. Kjell Paulsen har snakket med dem om musikken og den bohemske livsstilen deres. ASTROBURGER er norske retrorockere i andre ledd. Nazneen Khan har snakket med bandet om sen utvikling og retrostempelet!

Om serien
Musikkmagasinet \"M\" er et ukentlig program som dekker et vidt spekter av musikkstiler. Du får intervjuer og musikkvideoer med artister fra både inn og utland. Magasinet inneholder blant annet reportasjer laget av de tre profilerte reporterne Nazneen Khan, Kjell Paulsen og Per Sundnes.\"M - for deg som er litt mer musikkinteressert enn \"Absolute Music\"-kjøperen\".

Egenprodusert musikkprogram fra NRK2
Pressekontakt i U: Musikk: Lars Nedland, tlf. 23042880, 90565853