Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 27. juni 2010 kl 21.05 Millionær i forkledning

Skinnet bedrar - igjen


I sommer sender NRK1 seks nye episoder av serien "Millionær i forkledning", der en ekte millionær menger seg med folk som lever under fattigdomsgrensen. Målet er å gi en bit av sin formue til dem som trenger det mest.

Millionærene forlater sine familier og komfortable boliger, lever på et minimalt budsjett i kummerlige kår og jobber gratis. Filmteamet utgir seg for å lage en dokumentar, og etter ti dager avslører millionæren seg og gir bort den store gaven.

Seriekonseptet ble utviklet av Stephen Lambert i 2006. "Millinoær i forkledning" finnes også i en amerikansk versjon. Dette er vaskeekte reality-tv, og som sådan har den skapt en del kontroverser.

Gary Eastwood
Denne millionæren er kanskje ikke moderne, men han er en multimillionær som få kan måle seg med. Han bygget opp formuen sin fra et lån på 100 pund, og driver nå en virksomhet innen skraphandel som er verdt 20 millioner pund.

Gary drar til kystbyen Blackpool. Her utgir han seg for å være en arbeider som jobber med,- ja nettopp, skrap. Han møter folk som trenger hjelp, og ganske snart har han funnet fram til et hospits som søker frivillige hjelpere.

Britisk realityserie i 6 avsnitt 2009
Originaltittel: The Secret Millionaire
Produsert av: Channel 4/RDF
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 PublikumsseviceLENKER
  • Hjemmeside