Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. oktober 2012 kl 20.15 Solgt!

Hollywood-stil på Jessheim


Meglerne i ukens program får en følelse av Hollywood når de entrer teglsteinspalasset på over 1000 kvadratmeter.

Men det er nok et stykke fra Hollywood til Jessheim! Denne uken tar "Solgt!" turen til flyplasskommunen på Øvre Romerike for å tippe boligpriser.

Populært område
Jessheim har opplevd en eventyrlig vekst etter at byen ble vertskap for Norges hovedflyplass. Boligutvalget vitner om mye utbygging og stor økning i tallet på arbeidsplasser, noe som selvsagt har påvirket boligprisene.Det blir derfor ingen enkel utfordring å tippe priser. På menyen står nemlig et teglsteinspalass. Huset kan skilte med plass for svømmebasseng og egen privat kino i kjelleren.

I tillegg får meglerne i oppgave å tippe prisen på et hus med egen privat karpedam i hagen i et av Jessheims mest populære områder.

Om serien
Representanter fra to meglerhus blir røsket opp fra sine vante territorier og sluppet ned i et ukjent marked, et helt annet sted i landet. I tillegg blir det flere episoder fra utlandet.

I kjent stil skal de konkurrere om å gjette pris på tre ulike boliger. Meglerne vet ikke hvor de skal og får ingen hjelpemidler. Salgsprisen er hemmelig. Hvilket lag tipper riktigst? Det står om ære eller vanære!

Egenproduksjon, NRK (2011).
Programleder: Frode Søreide.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75/414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf: 815 65 900.