Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 11. februar 2000 kl 20.10 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)

NRK1 fredag 11.februar kl 20.10
Beat for beat (9:13)

Høyt tempo hos Dyrhaug

I kveld blir det full fart hos Ivar Dyrhaug i hans musikkonkurranse \"Beat for beat\" når han får besøk av både Bjarne Brøndbo og Elisabeth Andreassen.

De to stiller på hvert sitt lag, og de får god hjelp av sine partnere som er henholdsvis Marianne Furevold og Torstein Flakne.
Bjarne Brøndbo kjenner de fleste fra landets mestselgende norskspråklige gruppe gjennom tidene, D.D.E.
Brøndbo får i kveld hjelp av Marianne Furevold som for tiden spiller i oppsetningen \"Den gjerrige\" på Det Norske Teatret. Marianne er nyutdannet fra Paul McCartney-skolen i Liverpool og helt i startfasen av sin karriere.
Elisabeth Andreassen, vår alles \"Bettan\", trenger neppe noen nærmere presentasjon etter sin innsats i norsk underholdningsbransje gjennom mange år. Med seg på sitt lag har hun en av 80-tallets store helter, Torstein Flakne. Han var en av frontfigur i trønderrocken og har de senere årene gjort seg bemerket som låtskriver og produsent både på teater og musikalscenen.

NRK1 fredag kl 20.10

Bilde
Elisabeth Andreassen, Bjarne Brøndbo, Torstein Flakne og Marianne Furevold er gjester hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto:Knut Fjeldstad,Scanpix)

Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18